Om spillestolen med massasjefunksjon

Søk på søkeordet «gamingstol» på flere e-handelsplattformer og du vil finne at gamingstoler med massasjefunksjon generelt selges for under 300 RMB.
Er en slik avansert funksjon kun tilgjengelig til en lav pris?
Massasjefunksjon passer de flestes ønske om å forfølge fysisk helse i dag.Med lave investeringskostnader og innovative gimmicker, traff den umiddelbart, og så er det ruformen til massasjespillstol.
Folk har tatt fra hverandre spillestoler som hevder å ha massasjefunksjoner, men kvaliteten er utrolig.
Denne motoren er tatt fra midjeputen på en spillestol, og det graves et hull i svampen for å sette motoren i, og det er det.

1
2

4WD-motoren i våre barndomsminner er kilden til all kraft.Når det gjelder selve massasjefunksjonen, bør vi ha en vurdering i tankene.
Vi burde ha brukt profesjonelle massasjeapparater på togstasjoner, kjøpesentre og kinoer.Prisene deres varierer fra RMB3000-5000 enda mer enn RMB10000, men massasjeopplevelsen er fortsatt ikke fornøyd alle.Det samme gjelder for profesjonelle massasjestoler, for ikke å snakke om slemme gamingstoler som selges for en brøkdel av prisen.
Det virkelige praktiske designstøpte skummet, det nye skummet med høy tetthet, SGS klasse 3 gassløfter og anti-opptøyer stålmekanisme, er alltid den sikreste konfigurasjonen, men den selverklærte high-end gaming stolen med "massasjefunksjonen", don har ikke denne konfigurasjonen.
Faktisk vil dårligere spillstolmaterialer også fordampe en rekke skadelige stoffer, som skader kroppens helse.Og de tilsynelatende avanserte funksjonene blir medskyldige.
I Vanligvis må utformingen av produktet være praktisk, den fancy funksjonelle designen, som bare legger til gimmicker, vil bli forlatt av forbrukere og markedet.Og vi bør velgespillestol med ekte praktisk design og matchende pris.


Innleggstid: Aug-02-2022