Tar du fortsatt en urimelig middagspause?

Vitenskapelige studier har vist at en moderat lur er avgjørende for å holde seg våken og produktiv.

Middag pause er å "lade opp helse", spesielt kontorarbeidere, vil arbeidseffektiviteten bli betydelig forbedret etter lunsjpause.

Flotte kontorstoler, ikke bare tilgi brukerne en behagelig følelse av å sitte, men også for å hjelpe brukere med å slappe av og fjerne tretthet.

For å skape et komfortabelt kontormiljø og forbedre brukernes arbeidseffektivitet,GDHEROhar lansert den midjebeskyttende stolen, som også er en unik enhet for middagspauser, som lar brukerne bytte mellom arbeid og hvile etter eget ønske.  

De er den nye målestokken for en komfortabel middagspause.90°- 160° vilkårlig vinkel for liggende, 3 sekunder skifte til seng, S-formet menneskelig kurve for å støtte hver ryggrad, i tråd med ryggstøttekraften, for å hjelpe til med å løsne følelsen av trykk.

Kombinasjonen av skjelettmodellering og ergonomisk design er ikke bare full av følelsen av fremtidig vitenskap og teknologi, men kan også støtte midjen på en vitenskapelig måte og redusere trykket på midjen.Den S-formede trepunktsstøtten passer til menneskekroppens kurve og lindrer tretthet forårsaket av lang tids sitting.

Skjult benstøtteenhet, vedtar solid stålstangbane og nylonmaterialebrakett, eskorte for middagspause.

Når du tar en middagslur eller hviler deg, er det bare å ta ut fotstøtten og bytte seng i 3 sekunder, slik at du kan slappe av i høytrykkslivet.

GDHERO kontorstol med fotstøtte, effektivt lindre trettheten din, gi din sterke støtte i ditt travle arbeid.


Innleggstid: mai-05-2023