Hvordan demontere kontorstol

I det daglige vil mange mennesker ofte søke etter noen installasjons- og demonteringsveiledninger på internett når de møter noen elementer som ikke vil bli installert eller demontert.Selvfølgelig,kontorstolerer intet unntak, men nå vil mange forhandlere av nettverkskontorstoler i utgangspunktet ha monteringsanvisninger for kontorstoler, men uten demonteringsinstruksjoner.

xdr (2)

Siden det er mange installasjonsmetoder for kontorstol på nettverket, er det få demonteringsinstruksjoner for kontorstol.Her er en kort beskrivelse av hvordan kontorstolen demonteres.Før demontering bør vi først forstå tilkoblingssammensetningen til ulike deler av kontorstolen.TaGDHERO kontorstolsom et eksempel.Demonteringstrinnene er som følger:

xdr (1)
xdr (3)

Det første trinnet: skille de øvre og nedre delene av kontorstolen (gassløfter og mekanisme), metoden er å trekke løftestangen fremover samtidig som du rister forsiktig løftepute for å hjelpe separasjonen, dette trinnet inneholder to operasjoner.

Det andre trinnet: separasjon av gassløfteren og femstjernebasen til kontorstolen, metoden er å snu femstjernebasen og forsiktig slå gassløfteren med objektet i bunnen flere ganger for å få den adskilt .

Det tredje trinnet: separasjonen av den fem-stjerners basen og hjulene til kontorstolen, metoden er veldig enkel, hvis det er en spenne av hjul, vri spennen, hvis ikke, så parallell kraft for å trekke ut.

Det fjerde trinnet: demonter mekanismen, armlenet og ryggstøtten til kontorstolen.Det er veldig enkelt å demontere stolen med tilhørende skrutrekker, og deretter pakke stolen.

xdr (4)
xdr (5)

Ovennevnte er metoden forkontorstoldemonteringstrinn levert av GDHERO-produsenten, som kan brukes på de fleste kontorstoler.


Innleggstid: 18. april 2022