Ny spillstol "JULEHU" i året med Tiger-glad, heldig og full av kraft i 2022

Kjenner du til de tolv kinesiske stjernetegnene?Det nye året 2022 er nøyaktig Tigerens år.

Så vårt selskapHERO OFFICE Furniture Co., Ltd.designet og utviklet en ny spillstol "JULEHU" med de søte og livlige tigermønstrene for å ønske velkommen til 2022. Se, den sier "hei" til deg med et helbredende smil. For øyeblikket kan du gi slipp på all ulykkelighet og vonde ting.

Denne tigeren er et symbol på "happy, lucky & full of power". Det betyr at vi er klare for et bedre 2022!!!Vi er glade, heldige og fulle av kraft når du sitter på den.

La oss nå ta en titt:

12 (4)
12 (2)
12 (3)
12 (1)

For å hjelpe deg med å oppnå perfekt spillform foran datamaskinen,"JULEHU" gaming stolfokuserer på å gi deg full-range støtte som opprettholder din holdning og minimerer muskeltretthet.

12 (5)

Når det gjelder å finne den mest komfortable spillestolen for deg selv, trenger du en passform som er personlig.Med en innebygd, fullt justerbar hodestøtte og korsryggstøtte, 2D-armlener, med myke lateksskumputer pakket inn i premium syntetisk lær, passer vårt utvalg av gamingstoler til spillere i alle former og størrelser.

12 (8)
12 (6)
12 (7)
12 (9)

Justerbar ryggstøtte som kan lenes opp til sikker vinkel på 155°.Den enkle spaken lar deg finjustere vinkelen til dine preferanser, slik at du kan være fornøyd med en rekke situasjoner, for eksempel spill, arbeid og lur.

12 (10)

Enten du er ute etter optimal ergonomi eller komfort hele dagen, finn støtten du leter etter med vår"JULEHU" gaming stoldesignet for å passe alle spillere.

"JULEHU" gaming stoler overlegne standard gamingstoler og kontordatastoler, ikke bare når det gjelder komfort, men holdbarhet.Takket være sin solide byggekvalitet,"JULEHU" gaming stolvil gi støtte du alltid kan stole på når du må sitte ved pulten i lange perioder.

12 (11)


Innleggstid: 20. januar 2022