Forskjellen mellom bevegelig armlen og løftearmlen

For konfigurasjonen av gaming stol, tror jeg at mange mennesker ikke har lagt merke til detaljene i armlenet, de tror de er alle armlener, bør ikke ha hva slags forskjell.

Faktisk kan gaming stol armlener deles inn i bevegelig armlen og løfte armlen to kategorier, det er ikke et lite gap i den faktiske opplevelsen.

Enkelt sagt, det bevegelige armlenets allsidighet er sterkere, løftearmlenets es-ports-følelse er sterkere.

Den største forskjellen mellom de to er om de kan justeres uavhengig.Bevegelig armlen, juster ved å følge stolryggen tilbakelent, som er selvtilpassende justering og justeringsområdet er ikke stort.Løftearmlenet, det eksisterer uavhengig, som uavhengig kan justere opp og ned, foran og bak, venstre og høyre.

Siden reguleringsmekanismene er forskjellige, har de forskjellig funksjon.I selve livets bruk, hvis du er sliten mens du sitter for å spille spill, og ønsker å legge deg ned for å hvile, kan bevegelig armlen passe til armkurven, for å møte behovet for hvile, men løftearmlenet er fast og urørlig på grunn av sin uavhengig eksistensgrunn.

Hvis du er en gjennomsnittlig gamer, eller bare bruker spillestolen i et selskap, spill spill av og til, og ta ofte lunsjpauser.Så valget avbevegelig armlene spillestol, er ikke noe problem i det hele tatt.

I spillet, fordi løftearmlenet kan justeres til den mest passende høyden, som er bedre for å støtte albuen og gi operasjonen mer plass.Dette gjelder spesielt i spill som krever en rask museglidning, for eksempel mange FPS-spill, når armen ikke er komfortabel, vil siktenøyaktigheten bli sterkt påvirket.I tillegg, for spill som League of Legends som trenger å holde musen i lang tid, hvis museposisjonen er for marginal, er armene lett å være sure og riste.Så for spillere som spiller mer enn to timer om dagenløftearmlene gaming chairer det beste valget.

løftearmlene spillestol 1
løftearmlene spillestol 2

bevegelig armlen og løftearmlen, det er ingen forskjell i essensen, det er ingen fordeler og ulemper, kun forskjell i funksjon.


Innleggstid: 23. august 2022